En ple cor de la serra de Aracena es troba Jabugo, un prestigiós enclavament per a l'elaboració artesana dels productes derivats del porc ibèric. En les nostres instal·lacions, situades en la part més privilegiada d'aquest incomparable lloc conservem la nostra tradició chacinera des de fa molts anys sota un modern i actual control sanitari.

Fàbrica El Huelveño a Jabugo

El procés comença en les nostres pròpies deveses. Cantos Picados, El Pico del Castillo, El Barranco de Martín Pérez, La Cañada… són algunes de les moltes finques que conformen els extensos alzinars on els nostres porcs viuen i s'alimenten de glans i herbes. Des de les deveses al nostre escorxador, els porcs són transportats en els nostres propis vehicles per a continuar el seu cicle en la sala d'especejament on els nostres experts continuen amb la seva labor secular de l'artesania de Jabugo…

Igual que la naturalesa, sense presses, amb el temps necessari els pernils i embotits reposen en els nostres cellers fins a arribar a la seva justa curació on el calador amb el seu fi olfacte confirma i controla l'aroma característica dels nostres productes.

Finques El Huelveño a la Sierra de Huelva, Jabugo

Després d'anys d'esforç hem aconseguit tancar el cercle productiu, de forma que son nostres les deveses, transports, escorxador, salad'especejament, assecadors, cellers, distribució… tot això ens permet garantir la nostra QUALITAT DE PRINCIPI A FI.

 

NATURAL I SALUDABLE

Són moltes les propietats atribuïdes al pernil. Entre elles destaca el predomini de greixos monoinsaturades i en particular l'àcid oléic amb nivells superiors al 50 %. Per tant el seu consum moderat ajuda a mantenir un nivell de colesterol adequat.

Experts en gastronomia i xefs de gran prestigi s'han adonat de la importància del pernil en la dieta mediterrània i ho han incorporat a moltes de les receptes per a donar un toc de distinció a les seves creacions.GARANTIES DE QUALITAT I CERTIFICATS

  • Certificat de la ISO 9001:2000, amb el nombre 023560, de l'empresa certificadora “Global Cetification Limited” obtingut el 2 de juliol de 2003 amb l'abast de Curació completa i desossats de pernils, així com comercialització dels mateixos.
  • Certificat de l'Especialitat “Tradicional Garantida Pernil Serrà” amb el nombre CC-JS-05/03 de la certificadora APPLUS Agroalimentario.
  • Pertanyem a la Fundació Jamón Serrano des de l'any 2004.Fundación Serrano Jamón de Huelva


Oficina centra
C/ Amnistía Internacional 36
Pol. Ind. Torre Mirona
17190 Salt (Girona)
Tel. 972 245 747 - 972 245 711
LÍNIA SERRANS
Fàbrica

Pol. Ind. el Bierzo, parcelas 23-57
24570 Torral de los Vados (León)


Avís legal
LÍNIA IBÈRICS
Fàbrica i Escorxador

Plaza José Antonio Escuredo s/n
21290 Jabugo (Huelva)
Tel. 959 121 009 - 959 121 286